20 Şubat 2008 Çarşamba

bakın FACEBOOK'un yediği halta!

Adamın biri iyi para aldığı özel bir şirkette mutlu mesut çalışır iken kaytarmak istiyor bi gün olsun. Derken efendim, hastalığı mazaret göstererek gitmiyor o gün işe. Akşam da eğlenceli bir arkadaş partisinde boy gösteriyor. E parti bu, fotoğrafsız olur mu! Bolca da fotoğraf çektiriyorlar. Yok yok patron sürpriz yapmıyor tabii ki; ama sürpriz facebook'tan geliyor. Nası mı? Adamın arkadaşlarından biri, bu hoş geceyi ölümsüzleştirmek amacıyla yayınlıyor kendi facebook'unda güzel dileklerle. tESADÜF bu ya, nette gezerken facebook'lar üzerinden görüveriyor sevgili patron! Malum tarih de barındıran bir foto ve facebook, İŞTEN KOVULUŞUN bileti oluyor.


Bu kez yabancı ülke sınırlarında vuku buluyor olay. Adamın biri karısını aldatıyor. Hayli zamandır birlikte olduğu kadınla -karısına işi bahane ederek- tatile çıkıyor. Çeşitli yerlerde çeşitli fotoğraflarla sırlarına yenilerini ekliyorlar. Dönüşte kadın, kişisel facebook sayfasında yayınlıyor fotoğrafları. Öte yanda ise -ka. zaman sonra- adamın karısı bir arkadaş toplantısında, gruptaki arkadaşlardan birinin facebook'una bakarlarken görüveriyor koocasını, tabii ki YALNIZ ve MASUM biçimde DEĞİL. Sonuç, boşanma!

Sanırım, teknolojinin yardımıyla yıllar sonra yeniden birilerine kavuşmanın ve bunca rağbetin bedeli bu! Bakalım daha neler çıkacak!

2 yorum:

Guclu dedi ki...

Bunlar da çok acemiymiş canım, ben olsam öyle mi yapardım :))))

yazmak_eylemi dedi ki...

değil mi caaanım! ..)))