20 Nisan 2009 Pazartesi

bahar..)

Bulana ışıldaya kendini bırakan ve devinimlerini her biri köpükte daha da şiddetlendiren çoruh... Diyorum ki coşkudur bu, baharın coşkusu.
Ardından duru ve bir o kadar aydınlık gökyüzünün özgürlüğe çağıran görüntüsü. Kuşları da böyle çağırıyor demek ki gök mavisi, tatlı bir esinti ile kayarken atmosferde. Bu arada biz de nasipleniyoruz tabii ki bu manzaradan.
Sonra bakıp bu manzaraya, bir iki sözcük dökülüyor dilimden: çoşku ve özgürlük hissi = bahar ..) Bahar, bir gelip bir kaybolma, birinde karar kılıp da, gel artık! Tam tamına gel ki, al şu üstümüzdeki negatif enerjiyi ve bedensel ezikliği..)
Sevgili bahar, içimde bi yerlerdesin çıktın çıkacaksın. Biliyorum..)

1 yorum:

asd dedi ki...

Son üç yazınız da bahara olan özleminizi ve baharın gelişi ile ilişkilendirdiğiniz coşku enerji ve özgürlük beklentilerinizi okuyunca Yeniden Doğuş’a inandığınız gibi bir düşünceye kapılıyorum Tüm monoteist ve politeist dinlerde ve şamanik inançlarda Baharın gelişi Yeniden Doğuşu ifade eder ve coşkulu törenlerle kutlanır (nevruz, hıdrellez bizde bu anlamda kutlananlar günlerdir)
Bu ilçede biraz öteliyoruz baharı :) siz bu kararan ve soğuyan ve soğudukça yağan havaya üzülmeyin çok yakında bu ilçeye de gelecektir bahar
Sizinde dediğiniz gibi
Baharın her gününün içinize tatlı bir enerji sızdırması dileğiyle
Saygılar